Skip to main content

Carine Aussems is onze nieuwe Studio Director

5 AM mt portrait 12 copy

Spatial design studio 5AM bevestigt haar ambitie door de komst van Carine Aussems als studio director en senior designer. Zij zal 5AM helpen professionaliseren, structureren en groeien. Carine heeft reeds meer dan 18 jaar ervaring in residentieel, retail en hospitality design als senior interior architect, design director, project manager en team lead, waaronder de afgelopen 7 jaar bij WeWantMore.

Carine deelt die brede expertise in high end retail design voor onder andere Giorgio Armani nu met het 5AM team en brengt ook een uitgebreide materialenkennis en inzicht in de hospitality sector mee aan tafel. Ze combineert verschillende culturele identiteiten in zich als Belgische, opgegroeid in Duitstalig België, nu wonende in Antwerpen na 7 jaar in het design mekka Milaan te hebben geleefd en gewerkt, hierdoor spreekt ze maar liefst 5 verschillende talen. Ze begrijpt als geen ander de positieve impact van deze verschillende achtergronden op haar werk als designer en is van plan deze diversiteit dan ook over te dragen op het groeiende 5AM team dat ondertussen 9 mensen telt. Carine zal praktisch betrokken zijn bij alle aspecten van de lopende projecten, maar ze zal ook het design team begeleiden en de groei en internationale ambitie van 5AM mee vorm geven samen met Olivier, die naast zijn design expertise het nodige ondernemersinzicht mee aan tafel brengt. Carine koos voor 5AM omwille van hun visie, hun focus op schoonheid, detail en materialisatie, alsook hun ambitie en ondernemingszin.

Carine: “De combinatie van het verder uitbouwen van 5AM en de mogelijkheden in groei zowel van projecten, het team, de verschillende locaties als de structuur maakten van 5AM een duidelijke keuze voor mij. Daarnaast is het partnership met SKINN BRANDING AGENCY ook een motiverende factor. Het is een interessante propositie om de markt mee op te gaan en biedt de mogelijkheid tot het neerzetten van boeiende totaalresultaten waar wij voor een optimale fysieke beleving zorgen.”

Olivier: “De voorbije tijd voegden we heel wat nieuw ontwerptalent toe aan ons team. Carine heeft de ervaring om onze werking nog beter te structureren en het team naar een nieuwe niveau te tillen. Daarnaast staat ze nog altijd met beide voeten in het werkveld, zowel qua design als technische kennis, die combinatie zorgt ervoor dat 5AM op korte tijd grote stappen kan zetten.”