Skip to main content

5AM & SKINN move to The Market!

SKINN ANTWERPEN Gevel Scheldestraat 03 2022 191 A6155 WEB

The word is out! De teams van 5AM en SKINN groeien, zowel in aantallen als ambitie. Tijd voor een nieuwe locatie in Antwerpen waar toekomst in zit! Dat vonden we in collaboration hub: The Market.

Antwerpen ademt innovatie, creativiteit en ondernemerschap. The Market, gelegen op het dynamische Zuid, in de historische site van de oude vismijn, is daar het bewijs van. Als collaboration hub zijn ze de home base voor oa leading tech bedrijven November Five, Gorilla, Spencer, Credix en nu ook 5AM & SKINN. Het idee? Gelijkgestemde en complementaire bedrijven samen onderdak bieden, zodat er kruisbestuiving kan ontstaan waar relevant. Zo ontmoetten ook 5AM, SKINN en November Five elkaar. The rest is history! Of is het de toekomst?

Waarom The Market? Omdat we bij 5AM & SKINN geloven in de kracht van de collaboration hub: beyond company borders, daar wordt het interessant!

We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in deze inspirerende locatie. We kijken er naar uit om de eerste pint te delen met de andere bewoners van The Market. Hoog tijd om dit nieuwe hoofdstuk voor 5AM & SKINN in Antwerpen te beginnen. Let’s get things moving!

We zoeken nog tal van profielen voor onze locatie in Antwerpen, voor zowel als 5AM als SKINN. Check it out! Waar wacht je nog op?