Skip to main content

5AM en SKINN in partnership

Fiveam olivier ruth kurt 161a1871 1

SKINN BRANDING AGENCY gaat een meerderheidsparticipatie aan in spatial design studio 5AM.

5AM, onder leiding van founder en creative director Olivier Caluwier, bestaat dit jaar 10 jaar en geeft met deze stap vorm aan haar ambitieuze toekomstvisie.

Kurt De Vlieghere en Ruth Bossuyt van SKINN consolideren hun holistische strategie met dit partnership en hun geloof in de toekomst en het belang van spatial identity binnen branding. De nood aan een vaste spatial identity partner was duidelijk en de klik met 5AM zat zowel persoonlijk als professioneel meteen goed.

5AM vond in SKINN de ideale sparring partner met ambitie, die aanvullende ondernemerskwaliteiten aan tafel brengt én met een gedeelde design filosofie en business strategie. Beide partijen leggen graag de focus op schoonheid, de essentie van een ontwerp en de flexibiliteit om zich aan te passen in deze immer veranderende tijden en omstandigheden.

Olivier, 5AM: “We willen in dit preferred partnership wendbaar en onafhankelijk blijven met een eigen aanpak, maar dan eentje die matcht. Als we voelen dat het een meerwaarde biedt om samen te werken aan een project, dan doen we het.”