Skip to main content

Aanpak

5 AM studio7

WE ADD VALUE AND TIMELESS DESIGN TO SPACE AND PRODUCT BY COMBINING AESTHETICS AND USABILITY.

Briefing

Een goede samenwerking begint met een boeiende conversatie. Bij 5AM luisteren we grondig naar jouw noden, ideeën en kennis van zaken. We houden van een open conversatie. We nemen de tijd om jouw vraag en business goed te begrijpen. Dat doen we bewust.
We gaan er samen mee aan de slag. Concreet. Specifiek en helder. Deze voorafgaande analyse, deze studie, vormt de basis van alles. We nemen hierbij zowel de praktisch, creatieve als menselijke aspecten in beschouwing. 5AM besteedt hier graag tijd en energie aan. Met reden. Omdat het opbrengt.

Concept

Eens we een duidelijk beeld hebben van wat je precies nodig hebt, trekken we naar onze studio waar we naar dat ene idee zoeken. De conceptuele oplossing krijgt invulling, de content krijgt vorm. Een eerste basis design groeit uit tot een verfijnd design. We zetten dit ontwerp vervolgens om in een compleet uitvoerbaar technisch dossier. We communiceren hier graag over met jou in een gemeenschappelijke taal. We stellen ons flexibel op om tot een gedeelde visie te komen. Oplossend. We nemen je mee doorheen ons denkproces en laten zien wat het potentieel is.

Realisatie

Voor de uitwerking zijn we graag een toegewijde partner in de volledige projectopvolging om ons voelbaar te maken tot in de kleinste details.
Een uniek ontwerp vereist een goed samengesteld bouwteam. We adviseren je dan ook graag over vakmensen die we kennen en vertrouwen of werken samen met jouw vertrouwde partners. We fungeren graag als projectcoördinator die jou volledig ontzorgt of we bieden ondersteuning aan jouw reeds aanwezige team.

WE ARE

5 AM studio web0016

Eager

We genieten van alles wat we doen, van concept tot het kleinste detail in de afwerking. Deze liefde en passie voor wat we doen zorgt ervoor dat we enthousiast zijn over elk van onze projecten. Dat we graag nieuwe en interessante dingen ontdekken. Dat we ontwerpen leveren waarmee we ook onszelf verrassen.

FIVEAM FILOU hires 3

Clever

We dagen conventies voortdurend uit door onze geest, ogen en oren open te houden. Door geïnformeerd, geïnspireerd en creatief te blijven. We zijn in staat om snel ideeën te begrijpen, te conceptualiseren en toe te passen, die zowel flexibel en duurzaam zijn, als een antwoord bieden op steeds veranderende tijden.

5 AM studio web0047

Collaborative

We erkennen elkaars sterke punten, luisteren en evolueren samen, als team, met onze partners en onze klanten. Deze ruimdenkende cultuur stelt ons in staat om elkaar te helpen en te ondersteunen tijdens elk project om echte designwaarde te creëren.

FIVEAM BEDE HR 16

Flexible

We zijn trots op ons vermogen om met steeds veranderende omstandigheden om te gaan en om complexe situaties op nieuwe, creatieve manieren op te lossen. Of we nu moeten samenwerken of een ontwerp moeten maken dat zich kan aanpassen aan veranderingen, onze veerkracht is altijd aanwezig.

5 AM studio web0013

Refined

We benaderen elk project door het overbodige te verwijderen. Het wordt teruggebracht tot de essentie die het dient. Dit stelt ons in staat om concepten te creëren die puur van aard zijn, waarbij we onze tijd investeren in de details en verfijning die belangrijk zijn voor de ervaring.